Esteettiset hoitopalvelut
BBN Clinic Aestheticissa Herttoniemessä

Tarjoamme monipuolisia esteettisiä hoitoja, kuten täyteainehoidot, Dermapen4-mikroneulaus, lipolyysi, mesoterapia ja happohoidot. Keskitymme yksilöllisiin ja räätälöityihin ratkaisuihin kauneuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi, hyödyntäen ammattitaitoa ja laadukkaita tuotteita.

Täyteainehoito

Täyteainehoidossa BBN Clinic Aestheticissa pyrimme tarjoamaan potilaille esteettisen ja symmetrisen lopputuloksen. Hoito suunnitellaan kuuntelemalla asiakkaan toiveita ja kunnioittaen heidän yksilöllisiä piirteitään. Konsultaatio ennen hoitoa on välttämätön parhaan tuloksen varmistamiseksi.

Hoidossa käytämme laadukkaita Stylage & Juvederm tuoteperheen täyteaineita, jotka täyttävät EU:n asettamat laatuvaatimukset. Täyteainehoidon tulokset ovat nähtävissä heti, mutta lopullinen vaikutus näkyy muutaman päivän turvotuksen jälkeen. Täyteaineen vaikutus kestää 6-18 kuukautta käyttöalueesta ja käytetystä aineesta riippuen.

Huomioimme turvallisuuden kaikessa toiminnassamme, eikä hoitoa suoriteta alle 18-vuotiaille. Asiakkaan ikä varmistetaan tarvittaessa henkilöllisyystodistuksen avulla.

Lipolyysi

Lipolyysi on innovatiivinen injektiohoito, joka hajottaa rasvasoluja ja vähentää kehon ylimääräistä rasvaa. Tämä hoito perustuu deoksikoolihapon tehokkaaseen kykyyn pilkkoa rasvaa, mikä mahdollistaa selluliitin silottamisen ja rasvakertymien vähentämisen. Käytössämme on medistabyl forte -tuote, joka tukee hoitoprosessia ja edistää haluttuja tuloksia.

Dermapen4- mikroneulaus

Dermapen4 -mikroneulaus on esteettinen hoito ilman kirurgiaa. Se ravitsee ja vitaminoi ihosi uudelleen ja vaalentaa pigmenttiläiskät. Luonnollinen ja turvallinen Dermapen4 -mikroneulaus aktivoi ihon omaa kollageenin tuotantoa.

Dermapen4 -mikroneulauksen jälkeen iho on huomattavasti rypyttömämpi, pehmeämpi, tasaisen värinen ja uudistuneen näköinen. Suosittelemme hoitoa sarjahoitona.

Meillä voi aina käydä ilmaisessa konsultaatiossa missä katsomme juuri sinulle sopivaa hoitoa.

Happohoito

BioRePeel on edistyksellinen happohoito, joka kosteuttaa ja stimuloi ihoa, parantaen sen kimmoisuutta ja kiinteyttä. Hoito vaalentaa pigmenttimuutoksia, tasoittaa arpia ja vähentää juonteita. Se on tehokas keino nuorentaa ja elvyttää ihoa, edistäen sen terveyttä ja heleyttä.

Mesoterapia

Mesoterapia on kohdennettu ihonhoitomenetelmä, jossa hyödynnetään neuloilla tehtäviä pistoksia erityisesti kasvojen alueella ja ongelmakohtien hoidossa. Tämä hoito sisältää hyaluronihapon ja C-vitamiinipistokset, jotka ravitsevat ja uudistavat ihoa syvältä, kohentaen ihon kuntoa ja ulkonäköä.

Scroll to Top