Meistä

BBN BEAUTY, perustettu vuonna 2021, on monipuolinen kauneuspalveluiden tarjoaja. Erikoistumisemme korkealaatuisten esteettisten hoitojen ja kattavien kauneuspalveluiden tarjoamiseen takaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen hoidon ja tulokset. Ammattitaitoinen tiimimme käyttää vain laadukkaita ja turvallisia tuotteita.

Palveluvalikoimamme kattaa laajan kirjon kauneudenhoitopalveluita. Lauttasaaren BBN Hair & Beauty -liikkeessämme tarjoamme ammattitaitoisia kampaamopalveluita, kuten hiustenleikkauksia, värjäyksiä ja hiustenhoitoja. Lisäksi meillä on valikoima kasvo- ja ihonhoitopalveluita, jotka räätälöidään asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Herttoniemen BBN Clinic Aesthetic -liikkeemme on omistautunut esteettisiin hoitoihin. Tarjoamme laadukkaita ihonhoitoja, kehonmuokkaushoitoja sekä muita erikoistuneita esteettisiä palveluita. Käytämme uusimpia tekniikoita ja menetelmiä varmistaaksemme, että asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen kokemuksen ja tulokset.

Me BBN BEAUTYssa uskomme, että kauneus ja hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Pyrimme tarjoamaan kokonaisvaltaisia palveluita, jotka edistävät sekä ulkoista kauneutta että sisäistä hyvinvointia. Odotamme innolla mahdollisuutta palvella sinua ja auttaa sinua saavuttamaan kauneus- ja hyvinvointitavoitteesi.

NESSU

PERUSTAJA

Nessu

Minun pitkäaikainen unelmani on aina ollut työskennellä kauneudenhoitoalalla, ja nyt se on toteutunut omassa yrityksessäni. Nautin työssäni erityisesti mahdollisuudesta tukea asiakkaitani heidän kauneusmatkallaan ja lisätä heidän hyvinvointiaan. Uskon, että pienillä yksityiskohdilla on suuri merkitys siinä, miten koemme itsemme kauniiksi ja itsevarmoiksi. Olen sitoutunut tarjoamaan vain parasta laatua palveluissani, jotta jokainen asiakas kokee itsensä arvostetuksi ja kauniiksi.

Scroll to Top