Ainutlaatuiset hiustenhoitopalvelut
BBN Hair & Beautyssa Lauttasaaressa

Tarjoamme asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin suunniteltuja hiustenhoitopalveluita. Jokainen palvelumme on huolellisesti räätälöity tuomaan esiin upeita tuloksia ja tarjoamaan rentouttavan kokemuksen. Panostamme yksilölliseen lähestymistapaan ja laatuun, jotta jokainen asiakaskäynti on unohtumaton kokemus.

Palveluvalikoimamme – Yksilöllistä Kauneudenhoitoa

Väri ja leikkaus

Tämä palvelu tarjoaa täydellisen yhdistelmän henkilökohtaista väriä ja leikkauksen taitoa. Luomme värejä, jotka heijastavat asiakkaamme persoonallisuutta ja elämäntyyliä, yhdistettynä leikkauksiin, jotka korostavat heidän luonnollista kauneuttaan.

Tyviväri ja leikkaus

Tämä palvelu keskittyy huolelliseen tyvivärjäykseen ja leikkaukseen, joka tuo esiin asiakkaan kasvojen parhaat piirteet. Se on täydellinen tapa ylläpitää tyylikästä ja huoliteltua ilmettä.

Hiustenleikkaukset

Tarjoamme laajan valikoiman hiustenleikkauspalveluita, jotka vaihtelevat trendikkäistä malleista klassisiin leikkauksiin. Meillä jokainen leikkaus on ainutlaatuinen kokemus, joka on räätälöity vastaamaan asiakkaan toiveita ja tyyliä.

Raidat ja leikkaus

Tässä palvelussa yhdistämme raidat ja leikkauksen luodaksemme moniulotteisen ja elävän ilmeen. Asiakkaan toiveiden mukaan räätälöity kokemus tuo esiin upean säväyksen ja syvyyden hiuksiin.

Balayage ja leikkaus

Balayage-tekniikka luo luonnollisen, auringon vaalentaman ilmeen, ja yhdistettynä leikkaukseen, se antaa hiuksille pehmeän ja hienostuneen ilmeen. Tämä tekniikka on suunniteltu luomaan vaivattoman ja luonnollisen näköisen lopputuloksen.

Hiustenpesu ja föönaus

Rentoudu ammattimaisessa hiustenpesussa ja nauti taidokkaasta föönauksesta, joka jättää hiuksesi kiiltäviksi ja pehmeiksi. Tämä palvelu tarjoaa täydellisen viimeistelyn ja on ihanteellinen tapa valmistautua erityisiin tilaisuuksiin.

Scroll to Top